info@id-2.nl              +31 (0) 88 350 0600

Persoonlijk & oplossingsgericht

Ieder project is uniek en daarmee is het belangrijk om gericht te kijken naar de mogelijkheden. Onze aanpak is persoonlijk en gericht op jouw eisen en wensen. Zo leveren wij maatwerk voor iedere omgeving.

Pascal brengt uw specifieke wensen en behoeftes in kaart

Wensen, eisen & uitdagingen

Iedere opdracht kent zijn eigen wensen, eisen of uitdagingen. Of het nu een aannemer is die een vloerrenovatie op korte termijn wil, een facility manager die op zoek is naar een functionele oplossing of een architect die voor zijn opdrachtgever een compleet vernieuwde inrichting heeft bedacht. iD2 Woning & Projectinrichting vindt het belangrijk om zich eerst in de situatie te verdiepen, om vervolgens samen de mogelijkheden te bekijken en je te voorzien van uitgebreide informatie en passend advies.

Schetsen

Aan de hand van deze wensen, eisen en uitdagingen maken we een schets, zodat we precies kunnen zien wat er nodig is. iD2 Woning & Projectinrichting denkt graag met je mee om een passend advies te kunnen geven.

Door het maken van een schets weet u altijd hoe het eruit komt te zien
Het aanraken en zien van de materialen helpen bij het maken van een keuze

Materialen zien & voelen

Na het uitwerken van de schets is het belangrijk om in de showroom van iD2 Woning & Projectinrichting kennis te maken met de materialen. Samen kijken we naar de beste oplossing voor jouw probleem of vraagstuk.

Passende werktekening

Op basis van jouw wensen, eisen, uitdagingen en gekozen materialen zal er een werktekening worden gemaakt. Zodat we jou een passende offerte kunnen doen toekomen.

Op basis van jouw wensen, eisen, uitdagingen en gekozen materialen zal er een werktekening worden gemaakt. Zodat we jou een passende offerte kunnen doen toekomen.