info@id-2.nl              +31 (0) 88 350 0600

Licht met de juiste intensiteit

Ook voor (binnen)zonwering ben je bij iD2 Woning & Projectinrichting aan het juiste adres. Van gordijnen, lamellen, (houten) jaloezieën en plissés tot aan shutters in elke gewenste kleur. Wij begrijpen het belang van goede (binnen)zonwering in een ruimte die dagelijks intensief gebruikt wordt; waar mensen wonen, werken en verblijven. Zon- en daglicht is in zulke ruimtes heel welkom, maar wel op de juiste manier en in de juiste licht intensiteit. Zodat er prettig gewoond en gewerkt kan worden. Door het aanbrengen van de juiste (binnen)zonwering, geheel passend bij de rest van het interieur, creëer je zo’n prettige ruimte. Ook hier geldt immers: Het moet functioneel zijn, maar ook bijdragen aan een aangename sfeer en beleving.

Ook voor binnen zonwering ben je bij ID2 aan het juiste adres

Onze klanten

De beste keus voor het beste resultaat!

iD2 Woning & Projectinrichting focust zich als projectinrichting op vloeren en (binnen)zonwering. Veelal voor publieke locaties en (werk)ruimtes die dagelijks intensief gebruikt worden.

Van overheid, onderwijs en zorg tot horeca en bedrijfsleven. Voor elke specifieke wens bieden wij een passende oplossing!