info@id-2.nl              +31 (0) 88 350 0600

Herlecollege

De uitbreiding van het Herlecollege was een mooie en bijzondere uitdaging voor ons. De entree, kantine en diverse lokalen kregen een make-over waarbij elke ruimte moest voldoen aan speciale strenge eisen en wensen van de opdrachtgever. Er werd ons gevraagd om een vloervoorstel te maken voor verschillende ruimtes. Ieder met een specifieke vraag en/of toepassing. Zo werden onderstaande ruimtes aan ons voorgelegd:

  • Diverse praktijklokalen moesten een eigentijds design krijgen. Waarbij de vloeren vloeistof- en waterdicht moesten zijn en moesten worden voorzien van een antislipafwerking;
  • De kantoorruimtes moesten worden voorzien van een nieuwe frisse en hippe uitstraling.

De oplevering

Van uitdaging naar oplossing

Samen met onze producent in Italië hebben wij een speciale vloer ontwikkeld die voldeed aan deze kwaliteitseisen. Door een speciale techniek werd de toplaag zeer slijt- en stootvast en kreeg het een antislipafwerking, die uitermate geschikt was voor dit project. Om er zeker van te zijn dat de school tevreden zou zijn, hebben wij eerst een proefplaatsing van de vloer gedaan. Nadat deze geschikt bevonden werd, zijn wij overgegaan tot produceren en leveren van de betreffende vloeren.

Extra service

Het ontzorgen van de klant staat bij ons hoog in het vaandel. En bij ontzorgen hoort ook een stukje extra service. Bij het Herlecollege hebben we in de weekenden de lokalen leeggeruimd en vervolgens de complete antislipvloer gelegd. Zo konden op maandag de leslokalen weer direct gebruikt worden.

Garage ruimte van het Herlecollege in Heerlen
Kantoorruimte van het Herlecollege in Heerlen

Uitbereiding en renovatie van de praktijklokalen, kantine en kantoorruimtes.

Herlecollege