info@id-2.nl              +31 (0) 88 350 0600

Theater Kerkrade

Theater Kerkrade – dat samen met Theater Heerlen valt onder Parkstad Limburg Theaters – is een geliefde plek voor toneel-, musical- en concertliefhebbers. Onlangs onderging het theater een flinke metamorfose. Met jaarlijks meer dan 50.000 bezoekers over de vloer werd er gekozen voor een sterke en slijtvaste PVC vloer die tegen een stootje kan.

Een complete renovatie heeft ervoor gezorgd dat het Kerkraadse theater weer up-to-date is en klaar voor de toekomst. Een grootse uitdaging voor alle betrokkenen. De vloer moest op zeer korte termijn worden gelegd. We hebben alle zeilen bijgezet om de vloer voor de reeds geplande opening op te leveren.

De oplevering

Van uitdaging naar oplossing

Er werd door Jongen Bouwpartners gevraagd een vloer te leveren die moest voldoen aan een aantal criteria: eigentijds design, hoge stootvastheid en duurzaam. We hebben gekozen voor een PVC vloer in de kleur allure grijs, omdat het in alle opzichten een eigentijdskarakter uitstraalt en duurzaam is. En dat zo’n sterke en slijtvaste PVC vloer tegen een stootje kan, spreekt bij ons voor zich. Ook van dit project mag het eindresultaat er wezen. Er is een prachtig eigentijds karakter toegevoegd aan een omgeving waar het publiek met een prettig en warm gevoel kan vertoeven.

Ingerichte ruimte in het theater in Kerkrade
Vergaderzaal in het theater in Kerkrade

“Met een nieuwe vloer uitgerust in een eigentijds design weer klaar voor de toekomst.”

Theater Kerkrade