info@id-2.nl              +31 (0) 88 350 0600

Passende oplossingen voor specifieke wensen

Dankzij de aanwezige kennis en ervaring, in combinatie met een uitgebreid assortiment aan materialen en mogelijkheden, levert ID2 Projectinrichting vloeren die volledig zijn afgestemd op specifieke wensen en vraagstukken. We weten hoe belangrijk zaken als veiligheid, onderhoud en functionaliteit zijn, als het gaat om vloeren waar dagelijks de nodige stappen op worden gezet. Daarom nemen we deze zaken vrijwel standaard mee in de oplossingen die we bieden.

Dankzij de aanwezige kennis en ervaring, in combinatie met een uitgebreid assortiment aan materialen en mogelijkheden, is ID2 in staat vloeren te leveren die volledig zijn afgestemd op specifieke wensen en vraagstukken.

Innovatief en duurzaam

ID2 Projectinrichting is gewend nauw samen te werken met architecten en aannemers. Wij denken mee op basis van een ontwerp en houden rekening met trends en innovatie. Hierbij speelt verduurzaming een steeds belangrijkere rol. Ook daar biedt ID2 Projectinrichting slimme oplossingen voor.

ID2 Projectinrichting biedt een uitgebreide collectie vloeren in marmoleum of kurk. Het productieproces van deze vloeren vormt voor de natuur weinig belasting. Daarnaast zijn er geen plastic- of giftige stoffen gebruikt zodat de vloeren uiteindelijk makkelijk af te breken zijn. De vloeren hebben een hoge belastbaarheid en zijn enorm slijtvast waardoor ze langer meegaan. Hoewel deze vloeren vroeger een wat oubollig karakter hadden, zijn het tegenwoordig de mooiste en stijlvolste vloeren. De keuze in kleur en afwerking is zeer uitgebreid. Wij laten je graag de mogelijkheden zien.

Daarnaast heeft ID2 Projectinrichting een mooie collectie PVC vloeren die volgens het ‘cradle to cradle’ principe gemaakt zijn. Dit betekent dat de grondstoffen die ze gebruiken volledig hergebruikt kunnen worden, zonder hun waarde te verliezen. Ook is het productieproces zoveel mogelijk waterbesparend en maatschappelijk verantwoord. Een goed initiatief waarmee we de ecologische voetdruk in de wereld kunnen reduceren.

Onze leveranciers

De beste keus voor het beste resultaat!

iD2 Woning & Projectinrichting focust zich als projectinrichting op vloeren en (binnen)zonwering. Veelal voor publieke locaties en (werk)ruimtes die dagelijks intensief gebruikt worden.

Van overheid, onderwijs en zorg tot horeca en bedrijfsleven. Voor elke specifieke wens bieden wij een passende oplossing!