info@id-2.nl              +31 (0) 88 350 0600

Over ons

Vakmanschap

Bij iD2 Woning & Projectinrichting werken zorgvuldig geselecteerde vakmensen met hart voor hun vak. Mensen die weten waar ze over praten en ervoor willen zorgen dat ieder project uniek is. Van advies tot uitvoering; wij zijn altijd gericht op een perfect eindresultaat!

Pascal overlegt met een klant

iD2 Woning & Projectinrichting is er sinds 2012…

Als drijvende kracht achter iD2 Woning & Projectinrichting is directeur Pascal Franssen een echte professional in zijn vak. Na zijn HBO studie Commerciële Economie begon hij zijn carrière bij een aannemer. Daar ontwikkelde hij zijn liefde voor het creëren van een tastbaar eindproduct.

Hij deed veel kennis op in de bouwbranche, waarna hij uiteindelijk terechtkwam bij de grootste vloerenproducent van Nederland. Hier ontwikkelde hij zich tot adjunct-directeur. In 2012 vond hij dat het tijd was om het zelf te gaan doen en richtte iD2 Woning & Projectinrichting op.

Inmiddels is iD2 Woning & Projectinrichting uitgegroeid tot de professional op het gebied van vloeren en binnen(zonwering) Waar kwaliteit en service vanzelfsprekend zijn!

ID2 is sinds 2012 dé partner op het gebied van projectinrichting

De beste keus voor het beste resultaat!

iD2 Woning & Projectinrichting focust zich als projectinrichting op vloeren en (binnen)zonwering. Veelal voor publieke locaties en (werk)ruimtes die dagelijks intensief gebruikt worden.

Van overheid, onderwijs en zorg tot horeca en bedrijfsleven. Voor elke specifieke wens bieden wij een passende oplossing!